Mörkerud Gård Byggentrepenad

onsdag Dec 18, 2013

Verksamma inom områden Måleri, Snökörning,Hästverksamhet m.m Bara ring eller maila elenormalmgren@hotmail.com för kostnadsförslag.

Peter Måleri tel. 076-338765 Målning & tapetsering, Golv, Sprutlackering, Målning inomhus, Tapetsering, Golvbehandling & golvslipning, Golvläggare, Industrigolv, Mattläggning, Våtrumsgolv, Takmåleri, Målning utomhus.

Jimmy Bilreprationer, Traktor,Grävmaskin med bl.a snökörning, grävnings uppdrag  tel. 076-023775
Elenor Hästverksamhet 070-3341535. Ridskola,Tävling, privatlektioner,Avel Fjordhingst Chalander 259, Halvblod Baccardi Prestationsdiplom hoppning Vann 3 årstest, Prestationsdiplom gångarter kvalitetstävlan, Turkörning bl.a Bröllop.
Mörkerud Gård innehar F-skatt sedel, Ansvarsförsäkran. Alla har många års erfarenhet o utbildning på sina områden.